Medya Kaza Raporları 1 - Işık Kitabevi
Logo

  • Sihirbazların Tarotu
    Barbara Moore
    Butik Yayınları

    78 Kartlık Deste ve Rehber Kitap.

    Göz kamaştırıcı Sihirbazların destesiyle sihrinizin... 

  • Kırk Ambar
    Elçin
    Ötüken Neşriyat

    Bu kitapta edebiyatçıların ve edebî eserlerin Elçin'in zihnindeki yansımaları... 

Türler » İnsan ve Toplum » İletişim-Medya » Medya Kaza Raporları 1

Medya Kaza Raporları 1


 

100.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Azime Acar, Ender Bölükbaşı / Cinius Yayınları
Tür: İletişim-Medya

Açıkçası haberlerime ve yazılarıma, yönettiğim sayfalara bu gözle, yani "birilerini kazaya uğrattığım" gözüyle bakmamıştım... Kendi haberlerimde ve yazılarımda kimseyi kazaya uğratmış olabilir miydim? Olmaması mümkün değil... Ama şundan eminim ki, hiçbiri "taammüden kaza" değildi... Peki ben "medya kazası"na uğramış mıydım? Birkaç kez başıma geldiğini anımsadım... Bu kitap, "Medya Kazaları"ndan korunmak isteyene, en azından uğradığı kazayı anlamayı hedefleyene çok güzel bir rehber olmuş.
Vahap Munyar
Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü

Medya eğitimi vermeye geldiler, zordu. Oysa ben çok kolay olacağını sanmıştım. Herşeyi zaten bildiğimi... Hayat gibi... Değilmiş. Dinlemeyi öğrettiler önce, taklit ettirdiler, konuşmayı yeni öğrenen bir bebek gibi... Resimler gösterdiler... Filmler... Alfabeyi öğrettiler, çocuk gibi... Düşünmeyi öğrettiler... Gerçekten ne söylemek istediğimi, önce düşünmeyi... Aklıma ilk geleni söylememeyi... Her pazar e-mail yolladılar... Haber olanlardan, haber yapanlardan medya kazaları... Ödev gibi. Ve şimdi bu medya kazalarını bir kitapta toplamışlar... Şiir gibi...
Aydın Soysal
Diageo Türkiye Genel Müdürü

Başka kazalara benzemiyor medya kazaları. Hasarı karşılamak için sigorta yaptırma şansınız yok. Belki ömrünüz boyunca, kazanın izleriyle yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Korunmanızın tek yolu var: Kazaya karışmamak... Elinizde tuttuğunuz bu kitap, potansiyel medya kazası kurbanları için çok önemli bir rehber. Yol gösteriyor, eğitiyor, hafızalarımızda yer etmiş medya kazalarının analizini yapıyor ve kazaya karışmamanın sırlarını öğretiyor.
Cem Tanrıkılıcı (Gazeteci)
Eczacıbaşı Holding Basın İlişkileri Müdürü

 
2. Hamur, karton, 157 sayfa, 1, 2007
ISBN: 9944-126-87-8 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...