Arkadaş Eğlenceli Matematik Dizisi 4. Sınıf - Işık Kitabevi
Logo

  • Küçük Böceklerin Peşinde
    Christel Ronns, Helena Bross
    Büyülü Fener Yayınları

    Sınıf 1b serisinde hem kız hem de erkek çocukların gündelik hayatlarında karşılarına ... 

Türler » Eğitim » Sınava Hazırlık » Arkadaş Eğlenceli Matematik Dizisi 4. Sınıf

Arkadaş Eğlenceli Matematik Dizisi 4. Sınıf


 

80.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Rubyn Hurley / Arkadaş Yayınevi
Tür: Sınava Hazırlık

Eğlenceli Matematik kitapları, ilköğretim 2. sınıftan 6. sınıfa kadar her sınıf için hazırlanmış ve her kitap uzman öğretmenlerin danışmanlığında Milli Eğitim matematik ders müfredat programına uygun biçimde tasarlanmıştır. Kitapların içeriği, çocukların bağımsız öğrenme becerilerini artırarak okuldaki başarılarının yanı sıra, zihinsel gelişmelerine de katkıda bulunacak yöntemlerle oluşturulmuştur.

Eğlenceli Matematik kitapları, her öğrenme düzeyindeki çocuklara matematiği sevdirecek öğrenme teknikleri kullanılarak hazırlanmış alıştırmalar içerir. Kitaplar, çocukların matematiksel becerilerinin ve kavrayışlarının gelişmesini sağlayacak yöntemlerle ve matematiğe ilgilerini artıracak bir yaklaşımla hazırlanmıştır. Matematiği öğrenebileceği konusunda çocuğun kendine güvenmesini sağlamak kitapların en önemli hedeflerinden biri olmuştur.

Eğlenceli Matematik kitapları, ilköğretim matematik müfredatı bütünüyle tarandıktan sonra, çocukların geçmişteki konuları tekrar ederek zihinsel becerilerini kullanmalarını ve pasif öğrenmeden aktif öğrenmeye geçmelerini sağlayacak biçimde hazırlanmıştır.

Eğlenceli Matematik kitapları ile çocuklar matematiği eğlenerek öğrenecek ve öğrendikçe daha çok sevecekler. Eğlenceli alıştırmalar, çocukların konuları kolay öğrenmesini ve öğrenilenlerin kalıcı olmasını sağlayacak

 
1. Hamur, karton, 48 sayfa, 2006
ISBN: 975-509-476-8 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...